Reactiebubbel.

16299336_10154967742388200_5838022719637433509_nIk was net even op bezoek bij de rechtse internetbubbel. Want je moet toch alle kanten van het meningenspectrum leren kennen. Hier een kort verslag: Ze denken dat we gutmenschen zijn die de wereld naar de klote helpen en ze zijn daar heel blij dat er eindelijk eens wat verandert in de wereld, dat het nu hun beurt is, en dat het goed is dat wij op onze lazer krijgen en weldra moeten tandenknarsen in de diepste kerkers om wat wij de wereld hebben aangedaan. Ze bedienen zich van leugens, vonden dat ik mijn bek moest houden en moest luisteren naar wat zij voor waar hielden. Ik ben blij dat ik terug ben in mijn eigen bubbel. Je krijgt bijkans uitslag van die rechtse internetbubbel. Hu.

Gepubliceerd door Jan

Vanaf 1986 schrijf ik professioneel voor theater, TV en film. Bovendien geef ik les aan diverse schrijfopleidingen en ondersteun producties inhoudelijk/dramaturgisch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *