Werken aan een vierde aflevering

cormac-mccarthy-typewriterFrank den Hollander en ik schrijven nu aan de vierde aflevering van Uut de Hoogte.  Iedere aflevering is eigenlijk weer een nieuw toneelstuk, dus het wordt nooit routine.  Het gaat iets sneller dan een helemaal nieuw toneelstuk omdat we de personages niet opnieuw moeten bedenken, maar wat we wél moeten bedenken is wat de personages nú weer moeten meemaken.  Ondertussen geven de acteurs ons nieuwe inspiratie. En moppenboekjes.  En ouwe strips. En onze eigen krankjorume geest.

Gepubliceerd door Jan

Vanaf 1986 schrijf ik professioneel voor theater, TV en film. Bovendien geef ik les aan diverse schrijfopleidingen en ondersteun producties inhoudelijk/dramaturgisch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *