Diverse berichten

Uut-de-Hoogte-7-6-2015-2-600x371Uut de Hoogte

De eerste voorstelling van aflevering 2 is achter de rug. Bij een doorloop heb ik al een paar keer oprecht hard zitten lachen, maar je weet het maar nooit. Ik was niet op de premiere, gisteren, dus nu wacht ik de reacties af. Net zo spannend als een premiere. Spannender eigenlijk: Het is niet meer: willen de mensen wel komen? Maar: houden we het publiek vast? En komt er nog wat meer bij?

Alice

Maandag de eerste lezing van Alice. Erg benieuwd wat ze er van gaan vinden. Nadat ik de tekst heb ingeleverd is Moniek Merkx er nog een beetje mee aan de gang geweest. Zij moet het tenslotte regisseren en moet zich het materiaal op haar eigen manier eigen maken.

Gepubliceerd door Jan

Vanaf 1986 schrijf ik professioneel voor theater, TV en film. Bovendien geef ik les aan diverse schrijfopleidingen en ondersteun producties inhoudelijk/dramaturgisch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *