Eerste lezing Alice in Wonderland

P1020650Vandaag, vanaf precies half elf, met de acteurs het script gelezen van Alice in Wonderland. Eindelijk voelde ik hoe de grappen konden gaan werken. Fantastisch. Er werd veel gelachen. Lewis Caroll heeft een boek geschreven dat in z’n quasi-diepzinnigheid toch eigenlijk weer heel diepzinnig is. Iets ervan komt op een of andere manier in het stuk terecht. Hoop ik. Alice laat zien hoe je je gedragen kunt als de wereld vreemderder en vreemderder wordt. Tijdens het lezen was er worteltaart.

Gepubliceerd door Jan

Vanaf 1986 schrijf ik professioneel voor theater, TV en film. Bovendien geef ik les aan diverse schrijfopleidingen en ondersteun producties inhoudelijk/dramaturgisch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *