Jan Veldman in de Molenberg

DSC_0488

Al trek ik geen volle zalen, zoals geweldige artiesten als Harry Niehof en Bert Hadders en Pé en Rinus, soms heeft een theaterdirecteur de moed een klein sfeervol zaaltje voor me in te richten om mijn kunsten te vertonen. Dat doet Daniël Wever van De molenberg in Delfzijl. Op 21 oktober 2016  sta ik daar, helegaar solo, slechts begeleid door mijn gitaren, mijn bluf en mijn podiumangst, mijn repertoire af te vuren. En daarna met elkaar heel veel bier drinken tussen de zeelieden en de veile vrouwen van Delfzijl. Wie wil dat nu niet? Beleef het feest mee!

 

Reacties tot nu toe op mijn optredens:

  • ‘Ik heb me rotgelachen, maar waarom moet er altijd zo gevloekt worden?’
  • ‘Ik heb me kapot gelachen, maar waar blijft de diepgang?’
  • ‘Lieverd, denk je wel een beetje om je stem?’

 

Gepubliceerd door Jan

Vanaf 1986 schrijf ik professioneel voor theater, TV en film. Bovendien geef ik les aan diverse schrijfopleidingen en ondersteun producties inhoudelijk/dramaturgisch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *