Voorlezen

12373170_920214558060323_889956370814124529_n24 december, kerstavond, ontsteken we de elektrieke kaarsen in Houtzaagmolen De Ster in Utrecht. Dan is er weer de speciale kersteditie van de Vorlesebühne, waarin een aantal meesters van het Korte Vreemde Verhaal hun best zal doen ook uw kerstgedachte te ondermijnen en tot ontploffing te brengen. Wij komen met zachtmoedig, sprookjesachtig prozaterreur en met even speciale als onvermijdelijke verschijningen. Trekt uw dikke  jas aan en komt.

Dit jaar is het thema: Reuzel en het meisje met de gouden oren

Met Jan Veldman, Hiekelien van den Herik, Twan Zegers, Bernhard Christiansen, Delphine Lecompte.
muziek: Utrecht Centraal

speciale kerstgast: De alom onbekende levende legende

entree: 10 euro (7 euro met CJP, U-pas, biebpas)

Op kerstavond is het eten vooraf een open buffet. Elke bezoeker (en deelnemer) neemt iets mee en dat eten we samen op. En als een enkeling niet mee kan/wil nemen mag hij/zij wat geld in een mand werpen. Reservering voor het eten, het open podium of gewoon de voorstelling: vorlesebuhne@gmail.com. Tijdig reserveren is in het geval van de kersteditie handig, afgelopen jaar was de editie bijna uitverkocht.

Gepubliceerd door Jan

Vanaf 1986 schrijf ik professioneel voor theater, TV en film. Bovendien geef ik les aan diverse schrijfopleidingen en ondersteun producties inhoudelijk/dramaturgisch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *